Weboldal árak

Biztonságos, gyors, esztétikus honlap készítése.

Szükséged van egy színvonalas honlapra?

Az emberek egyre több időt töltenek az interneten, a saját webhely minden bizonnyal hasznodra válik. A webes információk jelentősége az emberek életében annyira megnőtt, hogy a weboldal létrehozása az üzleti fejlődés előfeltétele.

Miért válassz engem?

Ügyfélközpontúság

Már a honlap készítés első lépéseinél is együttműködünk Önnel, hogy az elkészült weboldal igényeinek megfelelő legyen. Ez természetesen az oldal átadása után is így marad. Ránk mindig számíthat.​

Elkötelezettség

Célunk, hogy a vállalkozása tényleg fejlődjön, ​

Elérhetőség​

24 órán belül válaszolni fogok az e-mailre, meglévő ügyfeleimnek telefonon általában azonnal elérhető vagyok.​

Minőségi és pontos munkavégzés

Úgy készítem minden munkámat, mintha a sajátom lenne. Figyelek a legapróbb részletekre, és a vállalt határidők pontos betartására.

Biztonság és stabilitás

Megbízható és stabil komponenseket használok a weboldalak készítése során. Jogtiszta és prémium minőségű minden eleme a rendszernek.

Garancia

Az elkészült honlapokra garanciát vállalok. Nem hagyom magára, ha már kifizette az árát. Rendszeresen visszanézem a korábbi munkáimat, frissítem és karbantartom őket. Weboldal készítés garanciával!​

Konkrét weboldal árak

Egyszerű az árképzésem, mivel csak azért kell fizetned, amire tényleg szükséged van. Az Alap csomag tartalmaz mindent, ami a stabil alapokhoz szükséges. Az alaprendszert, prémium arculati sablont, a működéshez szükséges jogtiszta komponenseket, a munkadíjamat és a garanciát. Ha plusz funkciókra vágysz, akkor a honlap bármikor bővíthető a számodra szükséges extrákkal.

Alap weboldal

160.000 Ft (Nettó ár

Az árat a projekt komplexitása és a felmerülő egyedi igények növelhetik